PREGUNTES FREQÜENTS

Podem arribar mes d'hora/sortir tard? 🕛


L'hora d'entrada és a partir de les 15.00 hores i la sortida és fins a les 12.00 hores. Entenem totalment el desig d'estendre la seva estada i, en general, estarem més que encantats de poder ampliar l'horari d'entrada i sortida. No obstant això, no podrem garantir poder ampliar l'horari si hi ha altres reserves fins al dia anterior, així que contacti'ns per a saber si es pot ampliar l'horari.

Si no tinc cotxe, podré reservar Cal Pujol? 🚄


Oferim servei de trasllat des de l'estació de tren de Puigcerdà fins a Toloriu, anada i tornada. A l'hora de fer la reserva, pots seleccionar l'opció d'incloure el trasllat, d'anar i tornar per tant sols 25 € i per a un màxim de fins a 4 persones. Ara, amb la línia R3 podràs arribar a Cal Pujol des de Barcelona!

A la casa hi ha informació de llocs que visitar de la zona, mapes o rutes? 🚵‍♀️


Sí! Per a nosaltres, creiem que és molt important que una vegada arribin a la casa, tinguin a la seva disposició itineraris, rutes BTT, rutes de senderisme, llocs d'interès i molt més, és per això, que al treballem amb les oficines de turisme de la Cerdanya i Alt Urgell per oferir tot tipus de fullets, flyers i mapes de la zona per a poder fer tot tipus d'activitats.

Hem de portar els nostres propis llençols i tovalloles? 👕


Oblida't de carregar amb tovalloles i llençols. Estan incloses en la teva reserva, proporcionant-te més espai en el teu equipatge i assegurant una experiència sense complicacions.

Podem fer ús de la barbacoa? 🍖


Clar! Només hauràs de preocupar-te de portar la carn, perquè la casa disposa de tot el necessari per a fer una deliciosa barbacoa, una graella de 60cmx50cm, pastilles per a encendre el foc, pinces i utensilis i fusta de primera que reciclem de la poda dels nostres propis arbres.

La casa està preparada per a una persona en cadira de rodes? ♿


Lamentablement, no podem garantir un còmode accés a la casa amb una cadira de rodes, ja que per a accedir a la casa cal pujar 4 graons, ja que està construïda a 1 metre d'altura per a deixar una cambra d'aire i així millorar la climatització a l'interior.


Com reservo la meva estada? 🛎️


Pots reservar aquí mateix o, si ho prefereix, la nostra casa rural també figura en Booking, Airbnb i VRBO.


Algun dubte més? 🤔


No dubtis a contactar-nos, per WhatsApp o per crida a través del +34 641 16 38 85 o a través del correu enric@ruralhouse.cat.